Gijsbrecht

Ouder-Amstel
Actueel aanbod

Kenmerken

Woonoppervlak
60 - 65m2

Over dit project

WONEN IN DE GIJSBRECHT

In De Gijsbrecht woont u in een modern, comfortabel huurappartement middenin het historisch centrum van Ouderkerk aan de Amstel. Onder de rook van Amsterdam leeft u hier echt buiten, in een sfeervol dorp middenin het groen. Om de hoek zijn volop terrasjes, mooie winkels en fijne restaurants die voor gezellige reuring zorgen.
De Gijsbrecht staat voor vrij en zorgeloos wonen met alle comfort en service die u maar wenst. Fijn om dat vast goed geregeld te hebben. Kunt u uw energie besteden aan lekker leven.

De Gijsbrecht is bestemd voor levensgenieters van 75 jaar of ouder, of voor mensen met (intensieve) zorgvraag. De appartementen zijn ongeveer 60 m2 groot en hebben twee slaapkamers. De woningen worden verhuurd in de vrije sector. De huurprijzen worden in de loop van 2017 bekend gemaakt. De lichte en moderne appartementen zijn voorzien van alle comfort en zijn achter de schermen vast slim voorbereid op een (toekomstige) zorgvraag. Dan is dat maar vast geregeld. Zo houdt u altijd de regie over uw eigen leven. Nu, maar ook later. Zodat u kan leven zoals u wenst.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gijsbrecht

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ouder-Amstel.

Aanmelden