Gijsbrecht van Aemstel

Ouder-Amstel - Ouder-Amstel
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

De huidige eigenaar kocht Manege ‘Gijsbrecht van Aemstel' in februari 2001 en deze is tot 2003 ook door de eigenaar zelf geëxploiteerd. Van 1 december 2003 tot 30 november 2013 is de manege 10 jaar verhuurd geweest, na beëindiging van het huurcontract door de huurder is het niet gelukt een nieuwe exploitant te vinden. In samenspraak met de gemeente Ouder-Amstel is toen begonnen met een onderzoek naar woningbouw op deze locatie. Hiermee kan het tekort aan woningen in het dorp Ouderkerk gedeeltelijk worden opgelost.

Het resultaat is een kleinschalige woningontwikkeling, in hoge kwaliteit, waarbij groen integraal deel uitmaakt van de planvorming. Het streven is om woningen te realiseren in verschillende prijsklassen: betaalbare gezinswoningen voor zowel koop als huur, ééngezinswoningen, halfvrijstaande villa’s en vrijstaande villa’s.

U kunt zich via deze site alvast inschrijven als belangstellende voor dit prachtige kleinschalige woningbouw project.
Wanneer u eveneens uw woonwensen kenbaar maakt, kunnen de gemeente en ontwikkelaars de huizen nog beter op uw wensen afstemmen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Gijsbrecht van Aemstel
Koopwoningen
26
Huurwoningen
10
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Ouder-Amstel.

Aanmelden